ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ

10. Πανικός για την τριχόπτωση.

Δείτε έναν ειδικό για την αποκατάσταση μαλλιών για μια σωστή καθοδήγηση για τη διάγνωση και τη θεραπεία.

9. Μην κάνεις τίποτα.

Περιστασιακά η αραίωση των μαλλιών προκαλείται από παράγοντες όπως η κακή διατροφή ή το άγχος και μόλις αντιμετωπιστεί η αιτία, η ανάπτυξη των μαλλιών μπορεί να συνεχιστεί κανονικά. Η κύρια αιτία της τριχόπτωσης και της φαλάκρας είναι η αλωπεκία και πρέπει να συζητηθεί με έναν επαγγελματία αποκατάστασης μαλλιών.

8. Αποφεύγετε το λούσιμο γιατί φοβάστε ότι θα πέσουν περισσότερο.

Το πλύσιμο των μαλλιών σας πιο συχνά δεν θα το κάνει να πέσει περισσότερο. Οι άνθρωποι που αποφεύγουν να πλένουν τα μαλλιά τους παίρνουν την εντύπωση της υπερβολικής απώλειας λόγω της συσσώρευσης των μαλλιών που έχουν ρίξει. Το πλύσιμο των μαλλιών σας κάθε 2-4 ημέρες με ένα απαλό σαμπουάν και μαλακτικό και το ξέπλυμα μεταξύ τους είναι ιδανικό.

7. Διαμορφώστε υπερβολικά τα μαλλιά σας.

Η  υπερβολική χρήση  προϊόντων στα μαλλιά σας μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα ή φλεγμονή στο τριχωτό της κεφαλής σας και αυτό δεν θα ευνοήσει τα μαλλιά σας.

ΠΡΕΠΕΙ

6. Στεγνώστε απαλά τα μαλλιά σας.

Το έντονο ή τραχύ πέλμα των μαλλιών σας μπορεί να προκαλέσει σπασμένα αδύναμα μαλλιά και μπορεί να βλάψει νέα θυλάκια. Να είστε απαλοί όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας.

5. Κρατήστε τα μαλλιά σας κοντά.

Τα μακρύτερα μαλλιά τείνουν να τονίζουν τις περιοχές που γίνονται λεπτότερες. Κρατώντας το σύντομο θα βοηθήσει να το συνδυάσετε

4. Μειώστε το άγχος σας.

Το άγχος είναι μια από τις κορυφαίες αιτίες της τριχόπτωσης. Η εξάσκηση της προσοχής ή το γυμναστήριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετριάσετε τα επίπεδα άγχους.

3. Φάτε καλά.

Μια κακή διατροφή που δεν περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και πρωτεΐνες λιμοκτονεί τα μαλλιά σας από τα απαραίτητα για την ισχυρή ανάπτυξη.

2. Προσέξτε με τα προϊόντα τριχόπτωσης.

Υπάρχουν τόσες πολλές εύκολα προσβάσιμες «λύσεις» στην αγορά. Πριν πάτε να σπαταλήσετε χρήματα σε λάθος τύπο θεραπείας, είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε τη σωστή διάγνωση της αιτίας της απώλειας σας. Εκεί μπορούν να βοηθήσουν οι ειδικοί της αποκατάστασης μαλλιών στο Gro.

1. Δείτε έναν ειδικό για την ανάπτυξη μαλλιών στην PSHair.

Η PSHair ειδικεύεται στη θεραπεία  με αυτόλογη μεσοθεραπεία , στον επανασχεδιασμό της γραμμής μαλλιών, στη μικροχειρουργική, στο μικροχρωματισμό του τριχωτού της κεφαλής και στην ανακατασκευή γενειάδων. Τα προγράμματα θεραπείας είναι προσαρμοσμένα στις ατομικές απαιτήσεις, βάσει ορθών ιατρικών γνώσεων και εμπειριών.

1 Comment

Add Your Comment