ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ FUE

Η μόνη αλλά ουσιαστική διαφορά από την κανονική FUE είναι η λήψη των τριχοθυλακίων χωρίς να χρειάζεται κούρεμα η δότρια περιοχή . Απλά απαιτεί περισσότερη ώρα και εμπειρία στην λήψη για να μην καταστραφεί κανένα τριχοθυλάκιο . Σε σχέση με την άλλη τεχνική είναι λίγο πιο δαπανηρή αλλά έχει τεράστιο πλεονέκτημα στο ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς οπτικά με…

Φώτης – Ομολογία

Φώτης – Ομολογία

” Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου  “ Χρειάστηκα 30min ενημέρωσης , 1min απόφασης και 5 μήνες για να αποκτήσω το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ενώ περιμένω να ολοκληρωθεί και άλλο η πύκνωση. Άλαξε η εικόνα μου και η ζωή μου ,το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Παναγιώτης 41 ετών

Παναγιώτης 41 ετών

Αποκατάσταση κορυφής κεφαλιού και κροτάφων . FUE – Τρίχα Τρίχα χωρίς σημάδια ή ουλές Λιγότερος χρόνος αποκατάστασης και λιγότεροι περιορισμοί στις δραστηριότητες μετά τη θεραπεία Δεν απαιτούνται ράμματα. Πραγματοποιείται με τοπικό αναισθητικό. Οδηγείστε κανονικά μετά για το σπίτι . Απόλυτη φυσικότητα με τα δικά σας μαλιά , χωρίς σχήματα , όχι σε σειρά τριχοθυλάκια και με την απόλυτη φυσική γωνία…

Video post – Σχεδιασμός γυναικείου κροτάφου

Video post – Σχεδιασμός γυναικείου κροτάφου

Σε γενικές γραμμές ακολουθούμε και εδώ τις αναλογίες του προσώπου , δηλαδή το κατά 1/3 : Πηγούνι – Μύτη , Μύτη – Μεσόφρυο , Μεσόφρυο – Αρχή κροταφικής γραμμής . Σε αντίθεση με την αντρική γραμμή η γυναικεία είναι πιο καμπυλωτή και δεν σχηματίζει έντονα ή καθόλου τα λιμανάκια προς τα μέσα δεξιά και αριστερά .

Video post – Κούρεμα γυναικείας δότριας περιοχής

Video post – Κούρεμα γυναικείας δότριας περιοχής

Στις γυναίκες που το μαλλί είναι πιο μακρύ είναι ακόμα πιο εύκολο μετά το πέρας να μην φαίνεται τίποτα καθώς έχει κουρευτεί ένα μόνο μέρος και τα υπόλοιπα μαλλιά πέφτουν από επάνω .