Κρόταφοι & Α ζώνη
Κρόταφοι & Α ζώνη

Σε τέτοιου είδους περιστατικά όλα ξεκινούν από τον σχεδιασμό της μπροστινής γραμμής (Front-line ) η οποία πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο περίπου στα 8cm από το μεσόφρυο και να ακολουθεί την αισθητική ανατομία του προσώπου κατά την πλαστική χειρουργική, η οποία είναι το 1/3 της απόστασης από το πηγούνι ως την πρώτη κροταφική γραμμή ( Πηγούνι – Βάση μύτης / Βάση μύτης – Μεσόφρυο / Μεσόφρυο – Κροταφική γραμμή).

Η Front-line δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει σχήματα ΠΧ τρίγωνο όπως γνωστού παλιού τραγουδιστή ή ημικύκλια ή ανεστραμένο Π κτλ. Θα πρέπει να κάνει τον φυσικό σχηματισμό στους κροτάφους με τα λεγόμενα “λιμανάκια ” , δεν θα πρέπει να υπάρχει νοερά εμφανής γραμμή και η γωνία έκφυσης των τριχών πρέπει να είναι προς τα κατώ, περίπου στις 300 μοίρες .

Η φυσικότητα λοιπόν επιτγχάνεται με τον σωστό φυσικό σχηματισμό , στα σωστά cm με σχεδιασμό ζικζακ μπρος-πίσω των τριχοθυλακίων για ακανόνιστο σχηματισμό και όχι γραμμή αλλά και μονότριχα ή δίτριχα τριχοθυλάκια στην σωστή γωνία έκφυσης.

Add Your Comment