Αποκατάσταση σε γένεια ή άλλα σημεία

Τα γένια αποτελούν ένα βασικό χαρακτηριστικό για τους άνδρες .
Διαφορετικοί λόγοι όπως η κληρονομικότητα , προβλήματα υγείας, άγχος, αλωπεκία και ορμονικές διαταραχές μπορεί να προκαλέσουν την αδυναμία της γενειάδας ή την μη ύπαρξη.
Σήμερα, είναι δυνατή η μεταμόσχευση γενειάδων με τεχνική FUE όπως και στη μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιώντας θυλάκια τρίχας που λαμβάνονται κανονικά από την σταθερή ζώνη τριχοφυίας του κεφαλιού. Τα καθορισμένα θυλάκια των τριχών αφαιρούνται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο FUE χρησιμοποιώντας χειροκίνητα Pounch 0,6 mm και τοποθετούνται σε περιοχές με έλλειψη γενειάδας. Η χρήση λεπτότερων άκρων εξασφαλίζει λιγότερο ορατά σημάδια στις περιοχές των παραληπτών, παρέχοντας έτσι μια πιο φυσική εμφάνιση.
Η μεταμόσχευση μαλλιών προσώπου εφαρμόζεται όχι μόνο στην περιοχή της γενειάδας, αλλά και στο μουστάκι, το πηγούνι, ή τις φαβορίτες για να επιτεχθεί η επιθυμητή εμφάνιση . Οι πτυχές και οι γωνίες των θυλακίων τρίχας που πρέπει να εμφυτευτούν είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν τη φυσικότητα. Οι νέες εμφυτευμένες τρίχες αναπτύσσονται ακριβώς όπως και οι κανονικές τρίχες του προσώπου ενώ θα μπορείτε να τις ξυρίσετε ή να τις μακρύνετε στο μέγεθος που επιθυμείτε . Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσετε τις εμφυτευμένες τρίχες από τις φυσικές τρίχες του προσώπου.
.

Frequently Asked Questions

Φυσικά και γίνεται , μπορούν να τοποθετηθούν τριχοθυλάκια  αφού γίνει ο σωστός σχεδιασμός για τον προσδιορισμό της επιφάνειας τοποθέτησης με τρόπο φυσικό και αισθητικά αποδεκτό παίρνουμε τριχοθυλάκια από την σταθερή ζώνη τριχοφίας του τριχωτού της κεφαλής, τα οποία στην συνέχεια βγαίνουν κανονικά και μεγαλώνουν σαν να υπήρχαν πάντα εκεί.

Τα τριχοθυλάκια που τοποθετήθηκαν απλά μεταφέρθηκαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού και θα μεταφέρουν μαζί  την φυσική τους ιδιότητα  μέσω του DNA  να μην πέφτουν ποτέ . Άρα μεγαλώνουν όπως πριν , κουρεύονται και ξυρίζονται κανονικά όπως και πριν και ξαναμεγαλώνουν κανονικά.

Αν βάσει του αρχικού σχεδιασμού για την περιοχή ο αριθμός των τριχοθυλακίων είναι αρκετός και ικανός για σωστή πυκνότητα  όχι .Αν όμως είναι επιθυμητό να γίνει μεγαλύτερη πύκνωση πάντα μπορούμε να βάλουμε . Σε κάθε περίπτωση  αυτό είναι απ την αρχή εις γνώση του ενδιαφερόμενου με βάση τον αρχικό σχεδιασμό και την έκταση που θα γίνει η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων και από κοινού απόφαση.

Άλλες Ειδικότητες

Στην μητρική εταιρεία PSMEDICAL ειδικευόμαστε στην Πλαστική Χειρουργική και την Δερματολογία.

Dermatology

dermatology-2

Plastic Surgery

plastic-surgery