Αποκατάσταση Φρυδιών

Η μεταμόσχευση – εμφύτευση τριχών εφαρμόζεται εκτός από τα μαλλιά και σε πολλά ακόμη σημεία και περιπτώσεις όπως :
οι μετεγχειρητικές ουλές ή τραυματισμοί , εγκαύματα ή απλά έλλειψη τριχών σε κάποια σημεία (πχ παρειές ,φρύδια , φαβορίτες κτλ) μπορούν πλέον να μπουν απλά , γρήγορα , ανώδυνα και με άριστο αποτέλεσμα τριχοθυλάκια ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η πάσχουσα περιοχή.
Η διαδικασία εξαγωγής και τοποθέτησης των τριχοθυλακίων γίνεται με την μέθοδο FUE , εξάγοντας δηλαδή ένα ένα τα τριχοθυλάκια που στην συνέχεια τοποθοτούνται στην πάσχουσα επιφάνεια των χαμένων γρυδιών φρυδιών , αφού έχει προηγηθεί ο επιθυμητός σχηματισμός .
Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία σε σύντομο χρονικό διάστημα και με επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.
Κατά την εφαρμογή θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην χρησιμοποίηση μονών τριχοθυλακίων καθώς και στην εισαγωγή των τριχών στη σωστή γωνία έκφυσης σύμφωνα με τα υπόλοιπα στην περιοχή (εάν υπάρχουν ) και την πυραμοειδή κατεύθυνση που είναι ο φυσιολογικός ανατομικός σχεδιασμός των φρυδιών του ανθρώπου.
Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό , ωραίο και αισθητικά φυσικό !!

Συνήθεις Ερωτήσεις

Θα χρειαστεί να κάνεται την περιποίηση που κάνατε και πρώτα μια φορά τον μήνα απλά κουρεύοντας λίγο τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια γιατί θα αναπτύσσονται με ταχύτερο ρυθμό και περισσότερο απ τα υπόλοιπα   

ΟΧΙ. Τα τριχοθυλάκια που τοποθετήθηκαν απλά μεταφέρθηκαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού και θα μεταφέρουν μαζί  την φυσική τους ιδιότητα  μέσω του DNA  να μην πέφτουν ποτέ . Επιπλέον η περιοχή τοποθέτησης είναι αρκετά μικρή και υπερκαλύπτεται από τον οποιοδήποτε αριθμό τριχοθυλακίων που απαιτείται .

Μπορούμε να κάνουμε  στα τριχοθυλάκια ότι και πριν , άρα και να βαφτούν κανονικά

Άλλες ειδικότητες

Στην μητρική εταιρεία PSMEDICAL ειδικευόμαστε στην Πλαστική Χειρουργική και την Δερματολογία.

Dermatology

dermatology-2

Plastic Surgery

plastic-surgery