Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Η μεταμόσχευση μαλλιών με FUE κατ΄ουσίαν αναπαράγει τον φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών.
Με την μεταμόσχευση – μεταφορά τριχοθυλακίων πραγματοποιείται μεμονωμένα η εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας η οποία είναι στο πίσω και πλάγιο τμήμα της κεφαλής και ακολούθως μεταφύτευση αυτών στη λήπτρια περιοχή της αραιομένης ή άδειας περιοχής του τριχωτού της κεφαλής .
Επειδή τα μαλλιά φυτρώνουν ανά σύνολα 1 έως 4 τριχών που ονομάζονται Τριχοθυλάκια

Τριχοθυλάκια (1-4 τρίχες)

κατά την διαδικασία επιλέγουμε και ομαδοποιούμε τα τριχοθυλάκια αναλόγως της περιοχής που θέλουμε να τα μεταφέρουμε . Έτσι αν μεταφερθούν στην Front line ( Μπροστινή γραμμή ) θα επιλεχθούν μονά ή διπλά τριχοθυλάκια ,

Μπροστινή Γραμμή
Front line – Απόλυτα Φυσική Αποκατάσταση

ενώ για την κορυφή του κεφαλιού θα επιλεχθούν διπλά ή τριπλά ώστε να δώσουν μεγαλύτερο όγκο και πύκνωση .

H Διαδικασία Εφαρμογής

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με τον σχεδιασμό του κεφαλιού και ειδικότερα της μπροστινής γραμμής ώστε να έχει τέλεια φυσικό αποτέλεσμα όπως στην παραπάνω φώτο.  Η front line  σχεδιάζεται στα 8cm (δες video) περίπου από το μεσόφρυο και ακολουθεί την γραμμή δεξιά και αριστερά με τους κροταφικούς κόλπους σε αναλογία . Σχήματα όπως τρίγωνα ή κύκλους που βλέπουμε σε άλλες μεταμοσχεύσεις είναι απαράδεκτοι και μη φυσικοί σχηματισμοί .  Η γραμμή αυτή επίσης είναι απλά ένα όριο και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν τριχοθυλάκια το ένα δίπλα στο άλλο για να αποφευχθεί το γραμμικό μη φυσιολογικό σχήμα το λεγόμενο ” γαζί “, απεναντίας τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται όπως ακριβώς στην παραπάνω φώτο με ζικ-ζακ και μπρος-πίσω ώστε να υπάρχει τυχαία σειρά και μάλιστα με συγκεκριμένη γωνία έκφυσης δίνοντας έτσι την τέλεια αισθητική αποκατάσταση .

Δείτε το βίντεο του σχεδιασμού :

Σχεδιασμός σε άνδρα.

Σχεδιασμός σε γυναίκα.

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με τον σχεδιασμό του κεφαλιού και ειδικότερα της μπροστινής γραμμής ώστε να έχει τέλεια φυσικό αποτέλεσμα . Η front line σχεδιάζεται στα 8cm περίπου από το μεσόφρυο και ακολουθεί σε αναλογία το 1/3 της απόστασης κροταφική γραμμη με βάση πηγουνιού . Η γυναικεία κροταφική γραμμή είναι πιο κυκλική σε σχέση με την αντρική. Η γραμμή αυτή επίσης είναι απλά ένα όριο και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν τριχοθυλάκια το ένα δίπλα στο άλλο για να αποφευχθεί το γραμμικό μη φυσιολογικό σχήμα το λεγόμενο ” γαζί “, απεναντίας τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται με ζικ-ζακ και μπρος-πίσω ώστε να υπάρχει τυχαία σειρά και μάλιστα με συγκεκριμένη γωνία έκφυσης δίνοντας έτσι την τέλεια αισθητική αποκατάσταση .

Στη συνέχεια γίνεται κούρεμα της δότριας περιοχής και σε καμία περίπτωση όλου του κεφαλιού . Το κούρεμα δε , γίνεται με ωραίο φυσικό τρόπο ανασηκώνοντας  τα παραπάνω μαλλιά ώστε να πέφτουν στην συνέχεια επάνω στην λήπτρια περιοχή και να μην γίνεται έντονα αντιληπτό.
Δείτε το βίντεο:

Κούρεμα δότριας περιοχής σε άνδρα.

Κούρεμα δότριας περιοχής σε γυναίκα.

Ακολούθως γίνεται τοπική αναισθησία στην περιοχή.
Δείτε το βίντεο :

 

Η διαδικασία της λήψης των τριχοθυλακίων γίνεται μεμονομένα και διάσπαρτα . Το ειδικό στρογγυλό εργαλειάκι που εξάγει το τριχοθυλάκιο έχει διάμετρο 1 – 1,2 mm συνήθως και αγγαλιάζει τον τριχικό θύλακο ακριβώς στα όριά του δίνοντάς μας την δυνατότητα να μην καταστρέψουμε άλλο παρακείμενο θύλακο και να συλλέξουμε εαν επιθυμούμε αρκέτά μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων.

Μετά την συλλογή των τριχοθυλακίων και αφού γίνει τοπική αναισθησία εκ νέου στην περιοχή τοποθέτησης γίνεται η διάνοιξη των οπών τοποθέτησης των τριχοθυλακίων. Η διάνοιξη διενεργείται με βελόνα και όχι με νυστέρι ώστε να μας δώσει την επιθυμητή γωνία έκφυσης.
Δείτε το βίντεο:

Τοποθέτηση τριχοθυλακίων
Δείτε το βίντεο:

Όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν χρειάζεται να κάνουμε ή να βάλουμε τίποτα και είναι εμφανή μόνο τα καπαλάκια στην περιοχή
Δείτε το βίντεο :

Τοποθετούμε Pulvo στην δότρια και αποχωρούμε μετά τις οδηγίες και την συνταγογράφηση από το γιατρό , βάζοντας μόνο ένα καπελάκι .

Άλλες Ειδικότητες

Η μητρική εταιρεία PSMEDICAL είναι ιατρική εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής και την Δερματολογίας.