Η Μεσοθεραπεία Μαλλιών  είναι μία καινοτόμος μέθοδος στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες.

Βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες από το ίδιο μας το σώμα  και στην απευθείας έγχυση αυτού στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής που παρουσιάζουν αραίωση.

Η μέθοδος  εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα .

Ενδυνάμωση Μαλλιών με μεσοθεραπεία
Ενδυνάμωση Μαλλιών με μεσοθεραπεία

Δύο από τα συστατικά του οργανισμού μας που μας ενδιαφέρουν όσον αφορά την εφαρμογή της θεραπείας  είναι  οι Κυτοκίνες (πρωτεΐνες ανάπτυξης, διαφοροποίησης και ανοσολογικής απάντησης) και οι Αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors).

Μεσοθεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες
Μεσοθεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες

Οι Αυξητικοί Παράγοντες είναι πρωτεΐνες που  βοηθούν στην αποκατάσταση των ιστών που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί βλάβη και αναπτύσουν αναγεννητική και αναπλαστική δράση.  Αυτό επιτυγχάνεται με την επανενεργοποίηση  των υπό αποκατάσταση ιστών και του πολλαπλασιασμού και της αναγέννησης των κυττάρων αυτής της περιοχής ή την αυτοαποκατάσταση των δυσλειτουργιών της περιοχής αυτής. Ειδικά στο θέμα της τριχόπτωσης, επιταχύνει  την επανενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν με αποτέλεσμα να δυναμώσουν και να αποκτήσουν  μεγαλύτερη διάμετρο και μήκος.

Διαδικασία εφαρμογής της μεσοθεραπείας μαλλιών :

Παίρνουμε σε μπουκαλάκια αιμοληψίας λίγο αίμα και αφαιρούμε  τους αυξητικούς παράγοντες  μέσω φυγοκέντρησης ενώ  στη συνέχεια τους τοποθετούμε στην πάσχουσα περιοχή του τριχωτού της κεφαλής με μεσοθεραπεία .

Είναι ασφαλής η μεσοθεραπεία μαλλιών ως μέθοδος ;

Τη θεραπεία τριχόπτωσης  την πραγματοποιούμαι  και  εφαρμόζουμε με εξειδικευμένο πρωτόκολλο .  Η αυτόλογη φύση της μεθόδου (δηλαδή το γεγονός ότι το υλικό  προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό) την καθιστά απολύτως ασφαλή για την υγεία και δίχως καμία παρενέργεια.
Η μέθοδος εφαρμόζεται από το επιστημονικό επιτελείο του PSHAIR σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής & ασφάλειας και αποτελεί απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Επίσης είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι το υλικό από μόνο του αποτελεί ένα αντιμικροβιακό και αντιφλεγμονώδες βιολογικό υλικό και εξασφαλίζει επομένως συνθήκες αντισηψίας.
Η μέθοδος εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα ως θεραπεία κατά της τριχόπτωσης καθώς και ενισχυτική θεραπεία στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Υπάρχουν αντενδείξεις για τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών ;
Οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες και κυρίως αφορούν τον αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη ή τη λήψη αντιπηκτικών, ωστόσο η θεραπεία πραγματοποιείται πάντοτε κατόπιν συνεννοήσεως με το ιατρικό επιτελείο της PSHAIR και λήψης αναλυτικού ιατρικού ιστορικού.

Ποια είναι τα αποτελέσματα ως θεραπεία τριχόπτωσης ;

Η τριχόπτωση αναστέλλεται άμεσα από την 1η συνεδρία και μπορούμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα σταθερό ενώ τα ασθενή τριχοθυλάκια που υπάρχουν στην περιοχή δυναμώνουν και ξαναποκτούν όγκο και υγεία . Γενικά τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της θεραπείας  είναι από ικανοποιητικά έως εντυπωσιακά και αφορούν τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα των μαλλιών.

Ενδεικτικό κόστος :  110€

Δείτε στο care.gr το άρθρο μας για την τριχόπτωση.

Add Your Comment