Η θεραπεία αυτή  αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες και βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες από το ίδιο μας το σώμα  και στην απευθείας έγχυση αυτού στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής που παρουσιάζουν αραίωση.

Η μέθοδος  εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα .

Ενδυνάμωση Μαλλιών με μεσοθεραπεία
Ενδυνάμωση Μαλλιών με μεσοθεραπεία

Δύο από τα συστατικά του οργανισμού μας που μας ενδιαφέρουν όσον αφορά την εφαρμογή της θεραπείας  είναι  οι Κυτοκίνες (πρωτεΐνες ανάπτυξης, διαφοροποίησης και ανοσολογικής απάντησης) και οι Αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors).

Μεσοθεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες
Μεσοθεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες

Οι Αυξητικοί Παράγοντες είναι πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σώμα μας και το βοηθούν να αποκαταστήσει τους ιστούς που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί βλάβη, αναπτύσσοντας αναγεννητική και αναπλαστική δράση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της επανενεργοποίησης  των υπό αποκατάσταση ιστών και του πολλαπλασιασμού και της αναγέννησης των κυττάρων αυτής της περιοχής ή την αυτοαποκατάσταση των δυσλειτουργιών της περιοχής αυτής.Ειδικά στο θέμα της τριχόπτωσης, επιτυγχάνεται η επανενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν με αποτέλεσμα νέα μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση στα ήδη υπάρχοντα με μεγαλύτερη διάμετρο και μήκος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Παίρνουμε τους αυξητικούς παράγοντες  μέσω φυγοκέντρησης από ειδικό φυγοκεντρητή και στη συνέχεια τους τοποθετούμε στην πάσχουσα περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Είναι ασφαλής η μέθοδος ;

Η θεραπεία τριχόπτωσης  πραγματοποιείται και  εφαρμόζεται με εξειδικευμένο πρωτόκολλο . Η αυτόλογη φύση της μεθόδου (δηλαδή το γεγονός ότι το υλικό που αξιοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό) την καθιστά απολύτως ασφαλή για την υγεία και δίχως καμία παρενέργεια.
Η μέθοδος εφαρμόζεται από το επιστημονικό επιτελείο του PSHAIR σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής & ασφάλειας και αποτελεί απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Επίσης είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι το υλικό από μόνο του αποτελεί ένα αντιμικροβιακό και αντιφλεγμονώδες βιολογικό υλικό και εξασφαλίζει επομένως συνθήκες αντισηψίας.
Η μέθοδος εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα ως θεραπεία κατά της τριχόπτωσης καθώς και ενισχυτική θεραπεία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Υπάρχουν αντενδείξεις για τη μέθοδο ;
Οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες και κυρίως αφορούν τον αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη ή τη λήψη αντιπηκτικών, ωστόσο η θεραπεία πραγματοποιείται πάντοτε κατόπιν συνεννοήσεως με το ιατρικό επιτελείο της PSHAIR και λήψης αναλυτικού ιατρικού ιστορικού.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας τριχόπτωσης ;

Η τριχόπτωση αναστέλλεται άμεσα από την 1η συνεδρία και μπορούμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα σταθερό ενώ τα ασθενή τριχοθυλάκια που υπάρχουν στην περιοχή δυναμώνουν και ξανα αποκτούν όγκο και υγεία .Γενικά τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της θεραπείας  είναι από ικανοποιητικά έως εντυπωσιακά και αφορούν τόσο την ποιότητα όσο & την ποσότητα των μαλλιών.

Add Your Comment