FUE / Βήμα-Βήμα

Η μεταμόσχευση μαλλιών με FUE κατ΄ουσίαν αναπαράγει τον φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών.

Τριχοθυλάκια

Τα μαλλιά φυτρώνουν ανά σύνολα 1 έως 4 τριχών που ονομάζονται Τριχοθυλάκια . Με την μεταμόσχευση τριχοθυλακίων πραγματοποιείται μεμονωμένα η εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας η οποία είναι στο πίσω και πλάγιο τμήμα της κεφαλής και ακολούθως η μεταφύτευση αυτών στη λήπτρια περιοχή της αραιομένης ή άδειας περιοχής του τριχωτού της κεφαλής .

Μπροστινή Γραμμή
Front line

Κατά την διαδικασία επιλέγουμε και ομαδοποιούμε τα τριχοθυλάκια αναλόγως της περιοχής που θέλουμε να τα μεταφέρουμε . Έτσι αν μεταφερθούν στην Front line (Μπροστινή γραμμή) θα επιλεχθούν μονά ή διπλά τριχοθυλάκια ενώ για την κορυφή του κεφαλιού θα επιλεχθούν διπλά ή τριπλά ώστε να δώσουν μεγαλύτερο όγκο και πύκνωση .

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με τον σχεδιασμό του κεφαλιού και ειδικότερα της μπροστινής γραμμής ώστε να έχει τέλεια φυσικό αποτέλεσμα όπως στην παραπάνω φώτο.  Η front line  σχεδιάζεται στα 8cm (δες video) περίπου από το μεσόφρυο και ακολουθεί την γραμμή δεξιά και αριστερά με τους κροταφικούς κόλπους σε αναλογία . Σχήματα όπως τρίγωνα ή κύκλους που βλέπουμε σε άλλες μεταμοσχεύσεις είναι απαράδεκτοι και μη φυσικοί σχηματισμοί .  Η γραμμή αυτή επίσης είναι απλά ένα όριο και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουν τριχοθυλάκια το ένα δίπλα στο άλλο για να αποφευχθεί το γραμμικό μη φυσιολογικό σχήμα το λεγόμενο ” γαζί “, απεναντίας τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται όπως ακριβώς στην παραπάνω φώτο με ζικ-ζακ και μπρος-πίσω ώστε να υπάρχει τυχαία σειρά και μάλιστα με συγκεκριμένη γωνία έκφυσης δίνοντας έτσι την τέλεια αισθητική αποκατάσταση

Στη συνέχεια γίνεται κούρεμα της δότριας περιοχής και σε καμία περίπτωση όλου του κεφαλιού . Το κούρεμα δε , γίνεται με ωραίο φυσικό τρόπο ανασηκώνοντας  τα παραπάνω μαλλιά ώστε να πέφτουν στην συνέχεια επάνω στην λήπτρια περιοχή και να μην γίνεται έντονα αντιληπτό.

Τοπική αναισθησία γίνεται σε όλη την περιοχή από όπου θα εξαχθούν τριχοθυλάκια και ομοίως αργότερα στην περιοχή τοποθέτησης .

Η διαδικασία της λήψης των τριχοθυλακίων γίνεται μεμονομένα και διάσπαρτα . Το ειδικό στρογγυλό εργαλειάκι που εξάγει το τριχοθυλάκιο έχει διάμετρο 1 – 1,2 mm συνήθως και αγγαλιάζει τον τριχικό θύλακο ακριβώς στα όριά του δίνοντάς μας την δυνατότητα να μην καταστρέψουμε άλλο παρακείμενο θύλακο και να συλλέξουμε εαν επιθυμούμε αρκέτά μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων.

Μετά την συλλογή των τριχοθυλακίων και αφού γίνει τοπική αναισθησία εκ νέου στην περιοχή τοποθέτησης γίνεται η διάνοιξη των οπών τοποθέτησης των τριχοθυλακίων. Η διάνοιξη διενεργείται με βελόνα και όχι με νυστέρι ώστε να μας δώσει την επιθυμητή γωνία έκφυσης αλλά και το μικρότερο δυνατό στίγμα τοποθέτησης το οποίο είναι χρήσιμο  στην πυκνότητα αλλά κυρίως στην ενδιάμεση τοποθετήση σε πύκνωση ώστε να προστατευτεί η παρακείμενη τριχοφυία.

Η τοποθέτηση είναι απλή και γίνεται στα σημεία διάνοιξης που έχει προηγηθεί απλά επιλέγοντας τα τριχοθυλάκια αναλόγως της περιοχής τοποθέτησης . Έτσι επιλέγουμε μονά ή διπλά για την Front Line και διπλά ή τριπλά σε περιοχές όπως η κορυφή του κεφαλιού για όγκο .

Στο τελικό στάδιο της εφαρμογής απλά καθαρίζουμε την περιοχή και δίνουμε οδηγίες και συνταγογράφηση για τις επόμενες 4 ημέρες .

Στην δότρια περιοχή βάζουμε μόνο Pulvo και ένα καπελάκι για να αποχωρήσουμε .


Slider


Ενδεικτικά

800€
eye-restore-2
800

Φρύδια

Άψογο σχήμα

Μόνιμο αποτέλεσμα

Απόλυτη Φυσικότητα

Τέλος στα ξεθωριασμένα και παράταιρα Tattoo

To Θέλω
1500€
FUE-pshair3
1€/Τρ

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

1500 Τριχοθυλάκια-4500 Τρίχες

Φυσικό αποτέλεσμα

Άψογη Κροταφική γραμμή

Σε 1 ημέρα Πλούσια -Γερά Μαλλιά για Πάντα!!

10-12 Δόσεις με πιστωτική

Το Θέλω
geniada-370x236
1€/Τρ

Αποκατάσταση Γένια

Φυσικό αποτέλεσμα

Άμεση Αποκατάσταση

Σε 1 ημέρα

Υψηλή αναλογία ανά cm2

Το Θέλω

Επικοινωνία

PSHAIR

Αλαμάνας 3, Μαρούσι , 15125 , Ιατρικό Αθηνών

Καλέστε μας

Κλείστε ραντεβού

Κλείστε Online ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού ενημέρωσης