fbpx
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
  • a-metamosxeusi2.jpg
  • b-hairloss_banner2.jpg
  • c-apotelesmata2.jpg
  • fakelos.jpg
  • gynaikeia-trixoptosi.jpg
Επιστημονική ομάδα Ps Hair
Τα μαλλιά μου πέφτουν τι να κάνω?
Μεταμόσχευση μαλλιών, πότε,πώς,κόστος - τιμές
Τριχόπτωση, μέθοδοι αντιμετώπισης
A+ R A-

   Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η σύγχρονη λύση σένα πρόβλημα που αφορά ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνον διότι στην εποχή μας ή εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στις κοινωνικές επαφές προσωπικές και εργασιακές, αλλά και διότι φαίνεται ότι σαν πρόβλημα εμφανίζεται συχνότερα και σε μικρότερες ηλικίες.Τα αίτια αυτού τού προβλήματος είναι σχεδόν πάντα κληρονομικά, αλλά χρειάζεται και η διάγνωση του ιατρού, γιατί χάνουμε μαλλιά και από άλλες αιτίες.Η επιλογή της μεταμόσχευσης δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αποκατάστασης καθώς δείχνουμε ωραιότεροι και νεότεροι, αλλά και θέμα προστασίας του δέρματος.Σε πολλούς ανθρώπους πού εμφανίζουν απώλεια μαλλιών σε ηλικίες αμέσως μετά την εφηβεία, δημιουργούνται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και κυρίως μειωμένη αυτοεκτίμηση και ανασφάλεια.

Με ποια μέθοδο πρέπει να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών;

Γίνεται συχνά η ερώτηση εάν ή πότε και με ποια τεχνική μέθοδο θα αντιμετωπιστεί ή διαφόρων βαθμών αραίωση από την απώλεια των μαλλιών. Αναφερόμενοι λοιπόν στην διαδικασία τής επέμβασης αυτής, υπάρχουν δύο μέθοδοι και στις δύο εφαρμόζεται τοπική αναισθησία ίδια ακριβώς με εκείνη του οδοντιάτρου και κάνουν την διαδικασία τελείως ανώδυνη ενώ και οι δύο FUE και FUT  παρότι διαφέρουν  στον τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων έχουν κοινό σημείο αναφοράς το τρόπο επανεισαγωγής των τριχοθυλακίων στο δέρμα .


Ποια είναι η μέθοδος με τομή FUT και πότε την κάνουμε;


Είναι ο κατ΄ εξοχήν κλασικός τρόπος πού γίνονται οι μεταμοσχεύσεις εδώ και πολύ καιρό σε όλον τον κόσμο.
Η λήψη των μοσχευμάτων γίνεται με επιφανειακή τομή στο πίσω μέρος τού τριχωτού σε συγκεκριμένο σημείο σταθερής τριχοφιυίας με εφαρμογή του Τριχοφυτικού Τρόπου Σύγκλεισης ( Trichophytic Closure) , δηλαδή  τομή με ειδική τεχνική πού δεν αφήνει κανένα ίχνος  στα μαλλιά.

Μεγάλο πλεονέκτημα αυτής τής μεθόδου είναι η δυνατότητα τού ιατρού να παίρνει μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων και να εξοικονομεί  πολύτιμο χρόνο για την επιβίωση του τόσου μεγάλου αριθμού τριχοθυλακίων και την τοποθέτηση τους μετά .


Ακολούθως δημιουργούνται οι αντίστοιχες υποδοχές με τέτοια κατεύθυνση και κλίση αλλά και διάταξη και σχηματισμό που να εξασφαλίζουν απόλυτα το φυσικό αποτέλεσμα.
Στην PS - HAIR  παρέχουμε την απόλυτη αρχιτεκτονική δομή στην  μεταμόσχευση  μαλλιών που γίνεται τόσο με τρόπο εντελώς φυσικό στην μπροστινή γραμμή αλλά και αρκετή πύκνωση στο υπόλοιπο κεφάλι και με τρόπο μη ορατό χωρίς καμία ουλή ή σημάδι.

  
Η μεγάλη επιτυχία στην μεταμόσχευση είναι να μην αναγνωρίζει ό παρατηρητής ότι έχει γίνει μεταμόσχευση. Το θεμα της πυκνότητας παρότι σήμερα χάρις στα λεπτότερα εργαλεία έχει δώσει αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα πιθανόν κατά περίπτωση μπορεί να χρειάζεται και δεύτερο στάδιο για κάτι ακόμη καλύτερο, ιδιαίτερα αν συνεχίζεται η τριχόπτωση.

 

Ποια είναι η μέθοδος χωρίς τομή FUE (Τρίχα - Τρίχα ) και πότε την κάνουμε;


Αναμφισβήτητα ορισμένοι υποψήφιοι καταρχήν προτιμούν αυτή τη μέθοδο διότι δεν υπάρχει τομή με την έννοια μιας γραμμής, αλλά πολλές μικρές διάσπαρτες μέσα στη δότρια περιοχή που  δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα και είναι πρακτικά αόρατα.  Υπό την έννοια αυτή σίγουρα η μέθοδος πλεονεκτεί ιδίως στην περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να ξυριστεί στο κεφάλι η έστω να κόψει τα μαλλιά του πολύ κοντά και παρά το γεγονός ότι και το σημάδι της τομής με FUT ( Strip ) φαίνεται μόνο σε ξυρισμένο κεφάλι. Όμως δεν πρέπει να είναι το κριτήριο αυτό για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου.
Το κυριότερο κριτήριο είναι η ποιότητα της δότριας περιοχής όσον αφορά την ποιότητα της τρίχας και την πυκνότητα τους καθώς και το μέγεθος του ελλείμματος στην λήπτρια περιοχή.
Εάν η τρίχα είναι  πολύ σγουρή και η πυκνότητα αραιή, η το μέγεθος του ελλείμματος της λήπτριας πολύ μεγάλο, τότε το περιστατικό είναι ακατάλληλο για εφαρμογή της μεθόδου FUE. 

Στο 90% των περιπτώσεων βέβαια η μέθοδος μπορεί να εφαρμοσθεί και με άριστα αποτελέσματα .

Σε περιπτώσεις που υπάρχει αμφιβολία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορούμε να έχουμε απάντηση με το  λεγόμενο Fox Test .


Γενικώς λοιπόν πρόκειται για μια μη τραυματική μέθοδο που δίνει άριστο αποτέλεσμα με πολύ καλή πυκνότητα .

 

Συνδυασμός FUE κ΄FUT 

Με τον συνδυασμό των δύο παραπάνω τεχνικών επιτυγχάνουμε την απόλυτη μεγιστοποίηση στον αριθμό λήψης τριχοθυλακίων από 3.500 έως και 5.000 τριχοθυλάκια δηλαδή από περίπου 10.000 έως και 15.000 τρίχες .  Στην περίπτωση αυτή γίνεται πρώτα λήψη των μοσχευμάτων με την μέθοδο του FUT υπό τριχοφυτικό τρόπο σύγκλεισης και στη συνέχεια ακριβώς κάτω από την σύγκλειση παίρνουμε και τα υπόλοιπα μοσχεύματα διάσπαρτα από την περιοχή του τριχωτού  ώστε στην συνέχεια να γίνει τοποθέτηση και πύκνωση του άδειου ή υπό πύκνωση τμήματος της κεφαλής . 

Είναι η τεχνική που μας εξασφαλίζει τον μέγιστο βαθμό τριχοθυλακίων αλλά απαιτεί πολύωρη διαδικασία και συνήθως συστήνεται σε περιστατικά που έρχονται από μακριά εκτός Αθηνών ή το εξωτερικό ώστε να μη χρειάζεται να επιστρέφουν και δεύτερη φορά .

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΤΙΜΕΣ ( Πατήστε εδώ και μάθετε το κόστος ανά τριχοθυλάκιο )

Το κόστος είναι συνάρτηση της μεθοδολογίας που θα χρησιμοποιηθεί και του χρόνου καθώς και του αριθμού των τριχοθυλακίων γιατί είναι απόλυτος  και ελέγξιμος και όχι των τριχών που είναι κατά προσέγγιση . Γίνεται όμως αναφορά για να υπάρχει η σύγκριση στην  σχέση τιμής - τρίχας που είναι η τελευταία ανακάλυψη των " έξυπνων του marketing " .

 

" Έχουμε την καλύτερη τιμή  από την πιο έμπειρη ομάδα μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα με γραπτή εγγύηση αποτελέσματος. "

 

 

   

 

Αποτελέσματα-Results

Βρισκόμαστε εδώ: PSHAIR by PSMedical

Επικοινωνήστε μαζί μας